fbpx

Kaarel Kotkas: olen Veriffis pigem hooandja kui tegevjuht 

Kaarel Kotkas annab 24-aastasena hoogu juba oma 12. äriprojektile, neli aastat tagasi asutatud online-isikutuvastamise ettevõttele Veriff. Teda innustab soov teha inimeste elu lihtsamaks ja turvalisemaks, ning töö suurepärases tiimis, mis õpetab rohkem kui ülikool. Temaga käis vestlemas Kadri Kütt.

 

Kelleks te tahtsite väiksena saada?

Arstiks – see oli minu põhieesmärk kuni keskkooli lõpuni. Pärast 10. klassi õppisin aasta vahetusõpilasena Saksamaal ja mind võõrustanud pere isa oli anestesioloog ning kiirabi päästerühma arst. Sain temaga haiglas kaasas käia ja tegelikult oli ka mu onu arst. See arstiks saamise soov motiveeris mind väga palju õppima ja see on kasuks tulnud. Arsti minust ei saanud, kuna Veriff sai alguse, kui olin 12. klassis ja siis nägin, et tervist tuleb vähemalt esialgu teisiti parandada. Kindlasti kavatsen kunagi ettevõtlusega ka meditsiini valdkonda minna, onkoloogia on minu jaoks väga huvitav.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt