fbpx

Igapäevased šarlatanid

Veigo Kell

Juhuse tahtel sattusin Kagu-Aasias ühele mõnusale õhtusele koosviibimisele. Kuna katusele improviseeritud pikniku korraldajateks olid itaallased, pakuti otse Euroopast toodud head ja paremat. Suurem osa kokkutulnutest olid kohalike MTÜ-de esindajad, kuid oli ka muude tegemistega seotud inimesi.

Kõige jutukamaks osutus kaks britti – William ja George. Tüsedusele kalduv William oli vaatamata oma umbes 30 eluaastale saanud äsja ühe ilmselt küllaltki olulise MTÜ asejuhiks, George oli ajakirjanik, kes dokumenteerib Kagu-Aasias toimuvat inimkaubandust. Ühel hetkel küsis George: „William, seleta meile, millega sa tegeled?”.

William, kellest õhkus enesekindlust ja kirge, hakkas seletama, kuidas ta korraldab üritusi, teeb seda ja teist ja kolmandat. George ei jäänud vastusega rahule, mainides, et seda võis niigi arvata, ja kordas oma küsimust: „Ikkagi, millega sa igapäevaselt tegeled?” William tõi välja veelgi uusi detaile, kuid tema töö mõte jäi endiselt segaseks.

Pakkusin Williamile, et ta võiks oma tööst rääkida nii,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt