fbpx

Veljo Konnimois: 10% kasv pole kasv, vaid inflatsiooni tulemus

Kuidas leida innovaatiline lahendus kliendikesksuse ja lojaalsuse suurendamiseks, seda uuris Loovusaida strateegia konsultant ja EASi programmi Strateegia Praktikum koolitaja Indrek Maripuu kiirelt kasvava tööstusettevõtte Radius Machining OÜ tegevjuhilt ja omanikult Veljo Konnimoisilt.

 

Mis äris te olete ja kuidas teil on läinud?

Radius Machining OÜ tegevusaladeks on CNC treimis-, freesimis-, hüdraulika- ja koostamistööde allhange. Ettevõte on asutatud 2005. aastal ning siin töötab 62 inimest. Käive oli 2017. aastal 3,8 miljonit eurot ja 2018. aastal 5,9 miljonit.

 

Kuhu teel olete?

Usun, et kasv on ettevõtte strateegiline eesmärk. Enamikus ettevõtetes on see nii ka sõnastatud, aga paljudes ei ole see väga süsteemselt läbi mõeldud, mis võib mõnikord viia selleni, et üksused ajavad parimas usus oma asja, kuid see ei pruugi olla süsteemne. Meie eesmärk on kasvada viie aastaga kümme korda.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt