fbpx

Sarviliste välimääraja

Põrgu ei pruugi sugugi mitte alati tähendada maisest elust lahkumist, suurt põrgukatelt pilkases pimeduses ja selle ümber hüäänilaadset naeru lagistavat sabaga sarvikut. See võib vabalt olla igati maine igapäevane kooskulgemine saatanliku ülemusega. Tere tulemast organisatoorsesse infernosse, mida juhivad sarvilised-sabalised-kabjalised! Stereotüüpe loomata tutvustab Katri Delimoge mõningaid neist.

 

„Aga ma sulle nüüd alles näitan!”

See on kunagise klassihirmuks olnud kiusupunni versioon kuubis, kelle meetodid on patsist tirimise ja vahetunnis nohikute klobimise asemel juba hoopiski midagi muud. Võimuahne ja tõeliselt pahatahtliku juhi tavakäitumist kirjeldavad nii agressiivsed meetmed kui ka õelad ning tõeliselt solvavad märkused. Teiste alandamine ja „mina ütlen, sina teed – mokk maha!“ stiil on sellise juhi DNA! Ja selleks, et tippu saada ning seal püsida, ei vali kiusupunn vahendeid – ta sõidab vajadusel kõigist ja kõigest üle, nii et veri lendab. Isegi kui sa pole juhtumisi kiusupunnist juhi vahetu objekt,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt