fbpx

Kaubamajad turumadinas

Linnapilti kerkivad üha vägevamad kaubanduskeskused ja toiduketid avavad uusi kauplusi. Kuidas olla pitsitavas turukonkurentsis efektiivne ja edukas, räägivad Lennart Käämerile selle valdkonna tippjuhid.

 

Siim Rosenthal (31) on noor juht, kes elab 1992. aastast Soomes. Tänavu valis Rahvusvaheline Kaubanduskeskuste Liit (ICSC) tema juhitud Iso Omena keskuse Euroopa parimaks. Iso Omena kuulub nagu ka Kristiine ja Rocca al Mare keskus Soome suurkontserni Citycon.

Kuigi kõige suursugusemad ostukeskused paiknevad sellistes metropolides nagu Dubai, London, New York ja Pariis, ei tunne Rosenthal nende vastu eriti tõmmet. „Mul on unistus kunagi tegutseda sellel alal oma firmaga,” põhjendab ta.

Cityconi tööle sattumise kohta ütleb ta, et ajastus oli väga õige: „Cityconis algas trainee-programm täpselt samal ajal, kui mul oli jäänud ainult magistritöö veel teha. Sain kohe tööle sinna, kuhu tahtsin.”

Noorel juhil on üsna raske ennast kehtestada ja samas säilitada lugupidav suhtlus vanemate kolleegidega.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt