fbpx

Leedukate juhendaja Naano: rohkem üllatusi ja innovatsiooni!

Detail leedukate futuristlikust sillast (Foto: BRICO)

Leedu meeskonna ktuBulls projekteeritud ja ehitatud põneva välimusega terassilla taustajõuks oli samas Kaunase Tehnoloogiaülikoolis magristriõppes olev Stewen Naano, kel tagataskus võistlejana saadud kogemus kolmelt eelmiselt BRICO-lt. Nüüd oli eestlane aga üksnes juhendaja rollis. Kirjutab Mari Kamps. 

„Sellel korral olin tõesti juhendaja rollis, ka mullu loodud inseneeriaga tegeleva üliõpilasklubi juhtimise andsin pärast eelmise aasta võistlust üle ning kõik edasine oligi leedukate endi kätes,“ kinnitab ta.

Suursoosikuks peetud sild oligi esteetikavooru parim, kuid kahjuks tabas ktuBullsi tagasilöök koormamisel. „Tõepoolest, suurkonkurendiks neid peeti ning lisaks koostamiskiirusele 1,36 minutit (varasem rekord 10,45 minutit) saavutati ka esteetikas (93/100) BRICO ajaloo parim tulemus,“ kommenteerib Naano.

Steweni kinnitusel töötas üliõpilasklubi peainsener silla kallal väga tõsiselt. „Kui mõtlen tagasi mitmekümnele küsimusele, millele optimeerimise faasis vastasin, võib öelda, et tugevusarvutuste ja FEM analüüsi osa teostati väga põhjalikult.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt