fbpx

Eduka organisatsiooni juht teab, et areng ei lõpe kunagi

Euroopa Liidu  IT-agentuuri (eu-LISA) juht Krum Garkov lähtub eesmärkide poole püüeldes põhimõtetest, mis tunduvad lihtsad, aga on keerulised järgida. Uudsed tehnoloogilised lahendused, muutumises agentuur, rangelt reglementeeritud õigusruum ja eri riikides paiknevad tiimid tekitavad küsimuse, kuidas see kõik toimib. Küsis Kadri Kütt.

 

Mis on teie fookus ja peamised ülesanded?

Oleme üks Euroopa Liidu agentuuridest, tänu millele Schengeni viisaruum toimib. Meie teenustel on äärmiselt oluline roll, sest nendeta ei oleks Euroopa selline, nagu see on. Sellest tulenevalt on ka minu töö väga põnev, sisaldades samas rohkelt väljakutseid.

Eelmisel aastal laiendati agentuuri mandaati, nii et nüüd on meie täita rohkem ülesandeid. Lisaks võtsime vastutuse ellu viia mitu mahukat projekti. Kõik uued rakendatavad IT-süsteemid annavad piirivalvele, migratsiooniametile ja õiguskaitsele üldisemalt parema võimekuse ning muudavad lähiaastatel suurel määral informatsiooni arhitektuuri Euroopa Liidus. Need ülesanded ongi minu fookuses.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt