fbpx

Tööandja kui vaimse tervise tugi

Tööandja roll ei seisne enam ammu ainuüksi töötingimuste loomises kollektiivile. Ülikiirelt muutuvas maailmas ja tihedas konkurentsis tuleb hoolitseda ka töötajate vaimse tervise eest, sest vaid see tagab püsiva ja pühendunud tiimi. Teemat arendab loova kirjutamise ettevõtte Sõna Jõud asutaja Kadri Kütt.

 Müügitarkvaraettevõtte Pipedrive’i tiimi on juba ligi aasta kuulunud töötajate personaalsed nõustajad. Üks neist on psühholoog Jorgen Matsi, kelle abil on tarkvaraarendajatel võimalik arendada oma n-ö pehmeid oskusi, mis on ka tööks vajalikud. „Minu töö üks pool on koolitamine ja õpetamine: kuidas anda efektiivselt tagasisidet; kuidas ennast tööl keerulistes situatsioonides kehtestada ja kuidas stressiga paremini toime tulla. Teine pool on aga individuaalne nõustamine, kus võivad jätkuda needsamad teemad, aga lisaks on minu funktsioon toetada kolleegi isiklikku ja tööalast arengut. Aitan neil olulisi teemasid lahti mõtestada ja teen seda neutraalse vaatleja positsioonilt.”

Jorgen Matsi kirjeldab,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt