fbpx

Lahkumisvärbamine

Lauri Tabur

Ma olin Kaarli tegemisi imetlenud juba aastaid. Tundus, et kõik, mida ta ette võtab, õnnestub. Kui 90. aastate alguses Tallinna tehnikaülikoolis tudengitena koos alustasime, oli erinevalt minust temal selge siht silme ees. Teisel kursusel alustas ta juba ettevõtjana ja mõned aastad hiljem meie traditsioonilistele igasuvistele kokkusaamistele saabus ta ikka uue edeva sõiduriistaga. Tänu tehnoloogiaajastu alguses tehtud õigetele otsustele sai temast üsna kiiresti edukas ja enesekindel IT-ettevõtja. Meeskond, kellega nad oma „impeeriumit“, nagu nad ise seda nimetasid, eest vedasid, oli ka tollest ajast sama. Tundus, et sisse on käidud kindel rada, mis tootis head kasumit.

Seda enam olin imestunud, kui ühel hilisõhtul sain Kaarlilt sõnumi „Oled Eestis? Peaks nõu?“. Arvestades minu sagedast eemalolekut kodusest Eestist ja ka tema tihedat graafikut, polnud me enam kui aasta kohtunud. Aga seekord olin kodus ja me saime juba mõned päevad hiljem kokku ühes Kalamaja õdusas kohvikus.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt