fbpx

Rantelon kui bränditootetehas püüab riisuda koort

(Foto: Rantelon)

Rantelon, mis on üks vähestest elektroonikatööstuse bränditootetehastest Eestis, tähistab järgmisel aastal 25. sünnipäeva. Ettevõte on asutamisest alates tegutsenud turu vajaduste baasil ehk sarnaselt tootmispõhistes jõukates riikides levinud innovatiivsele suunale, kus toode tuuakse läbi tehase tootearenduse ja maailmas läbi viidud erialasele teadustegevusele kiiresti n-ö koort riisuma.

Enamik Eestis asuvast kahe miljardi euro suuruse käibega elektroonikatööstusest on osa suuremast rahvusvahelisest ärist, mille koostetehased tegutsevad siin tänu soodsale keskkonnale ja sellest tulenevale konkurentsieelisele.

Ranteloni ekspordikäive moodustab kolme miljoni euro suuruse kogukäibe juures 80 protsenti.

„Rantelon on jätnud vahele pika ja riskantse katseeksituse meetodil toodete turule toomise protsessi ja järginud maailmatrende, et mitte riskida hilinemisega turule sisenemisel, mis annaks kiirematele koore riisumise võimaluse,” räägib Ranteloni arendusdirektor ja Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juhatuse esimees Andres Taklaja.

Andres Taklaja

„Ranteloni-sugused bränditootetehased on Eestis selges vähemuses,“ kinnitab ta.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt