fbpx

Aitab 20. sajandis elamisest! Moodne kodu on nutikodu

Aqara nutikeskus töös: lisaks kogu targa kodu juhtimisele võib see töötada öölambi ja valveseadmetena (Foto: Kaido Einama)

Kui eelmise sajandi alguses lõpetati nurga taga käimine ning elamutesse jõudsid tualetid ja moodsad pesemisvõimalused, siis mis võiks olla 21. sajandil see revolutsioon, millega meie kodune majapidamine nüüd veel mugavamaks ja kaasaegsemaks muutuks? See asi võiks olla täiesti vabalt nutikodu. Kirjutab Kaido Einama.

Nutikas kodu oli tõesti veel kümmekond aastat tagasi kallis ja pigem luksuslik lisa mõnesse suurde villasse, milleta sai ka väga hästi hakkama. Eks saab nüüdki, kuid mitmed nutika kodu lahendused on läinud nii odavaks ja mugavaks, et kaaluvad juba pigem üles tavalise kodu lahendused, andes lisaks võimaluse energiat ja aega säästa ning elu palju lihtsamaks muuta.

Kuidas sulle meeldiks, kui sa oma uues kodus ei pea enam seinalülitite juurde mööda seina juhtmeid vedama, kuna nutikad lülitid võib „kleepida“ ükskõik kuhu juhtmevabalt?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt