fbpx

Liidrilõks

Lauri Tabur

Karin oli vist juba oma veerand tundi järjepanu rääkinud ja tema jutulõngal ei paistnud lõppu tulevat. Iga välja käidud mõte toitis järgmist mõttearendust ning minu tähelepanu läks tasapisi uitama.

Seepärast ei pannud ma ka tähele, kui tema jutt ootamatult katkes ja ta jäi küsivalt mulle otsa vaatama. Ootamatusest veidi kohmetuna kortsutasin korra kulmu, püüdes meenutada, mida ma tema jutust üldse mäletasin.

Kuna Karinil oli plaan oma ettevõtte kontor parema pinna peale kolida, ringles tema peas pool tosinat alternatiivi, mida ta hetk tagasi minu ette lahti oli harutanud. Püüdmata lahata ühe või teise võimaluse plusse-miinuseid, põrgatasin küsimuse Karinile tagasi: „Mis su inimesed sellest kolimisest arvavad?” Muidugi oli ta juhatuse koosolekul kolimise ideed tutvustanud ning, nagu ta ise sõnastas, oli ta mõte ilma erilise diskussioonita omaks võetud, sest tema arvamust usaldati. Samas, kontori kolimine on inimeste töökeskkonna mõttes alati suur muutus,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt