fbpx

Võrrand mitme muutumatuga

Lauri Tabur

„Tead, ma olen juba nii vana, et uute trikkide õppimine pole enam minu jaoks.” Need olid sõnad, mis jäid meie strateegiapäevalt mu kõrvu veel pikalt kumisema. Mõni nädal varem, kui võtsin vastu elu esimese juhipositsiooni, olin siiralt veendunud, et mulle antud ülesandes panna kokku 11-liikmeline meeskond ja üheskoos vedada käima arendustiim ei ole midagi kontimurdvat. 11 on täpselt paras suurus, et mitte ehitada üles bürokraatlikku juhtimisstruktuuri ja anda kõigile liikmeile seeläbi vabadus bürokraatia asemel tegeleda oma põhitööga – juhtida olulisi arendusprojekte. Mis võiks olla suurim motivaator, kui tegeleda päris asjadega ning saavutada käegakatsutavaid tulemusi, uskusin ma siis, ise vaid vaevalt kolmekümnene.

Minu 11 meeskonnaliikmest ligi pooled olid umbes kaks korda sama vanad kui mina ning mitu korda pikema töökogemusega. Väärikas vanuses hinnatud tegijad, kes olid näinud väga erinevaid aegu ja juhtimisstiile. Nad teadsid (enda arvates) väga täpselt, mis on õige ja mis vale ning millised töövõtted toovad edu ja millised kohe üldse ei toimi.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt