fbpx

Rohelise mõtlemisega mehhatroonik Eva Raigo

Eva Raigo (Foto: Meeli Küttim)

Ideede genereerimisest rõõmu tundva Eva Raigo igapäevatööks asjade internetile keskendunud COMODULE’is on aidata tooted turgudele. Mullu majandusajakirja Forbes tulevikutähtede hulka valitud Eva (tollal Aasmäe) peab lugu rohelisest mõtlemisest, fännab elektrilisi liiklusvahendeid ja on veendunud, et insenerierialad sobivad tütarlastele väga hästi. Kirjutab Mari Kamps.

Eva (27) on pärit Võsult, kus käis koolis esimesed üheksa aastat. Sealt edasi läks ta Rakvere Reaalgümnaasiumi, mille lõpetas 2011. aastal. „Esimesed üheksa aastat käisin Võsu Koolis. Mul tegelikult väga vedas, sest kool ja klass olid väiksed ning õpilased asjalikud. Kui mõtlen tagasi, siis motiveerisime kõik üksteist pingutama.“

Pärast gümnaasiumi lõpetamist läks ta Tallinna Tehnikaülikooli. „Kooliajal meeldisid mulle nii reaal- kui humanitaarained, aga reaalained olid kuidagi põnevamad. Ütleks nii, et reaalained olid sellised, et isegi kui tekkis probleeme, siis oli huvi neid lahendada suurem. Õige vastuseni jõudmise protsess on alati väga köitev.„

Kui saabus aeg mõelda tulevikule,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt