fbpx

Aasta ehitusinsener on Karl Õiger, Aasta ehitusprojekt Arvo Pärdi Keskus

Karl Õiger (vasakul) koos EELi tegevdirektori Tiia Rubeni ja juhatuse aseesimehe Jaanus Olopiga (Foto: Raul Mee).

Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu (EKEL) korraldatud Aasta Ehitusprojekt 2018 konkursi võitjaks hoonete kategoorias kuulutati Arvo Pärdi Keskus ja rajatiste kategoorias Tõrva Keskväljak. Ehitusinseneride Liit (EEL) andis tiitli Aasta Ehitusinsener 2018 Karl Õigerile.

Hispaania arhitektide Fuensanta Nieto ja Enrique Sobejano loodud Arvo Pärdi Keskuse hoone ehitusprojekt valmis koostöös Eesti arhitektuuribürooga Luhse & Tuhal OÜ. „Arvo Pärdi Keskus oli meie jaoks väga eriline projekt,” ütles Alexandra Sobral (Nieto Sobejano Arquitectos). „Oleme väga rahul kohalike partneritega, arhitektuuribürooga Luhse & Tuhal OÜ ning ehitustöid teostanud Ehitustrust AS-ga.”

„Pärdi Keskuse projekteerimist ja ehitamist iseloomustas suurepärane koostöö Hispaania arhitektidega. Tulemuseni jõudmine nõudis kõigilt maksimaalset pingutust,“ ütles Ra Luhse. „Kindlasti lähevad minu kiidusõnad ka tellijale.“

Ka rajatiste kategoorias võidutsenud Tõrva Keskväljak projekteerijad kiitsid nii tellijat kui ehitajat.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt