fbpx

Konrad Ilustrumm: elu keerleb ümber Tudengivormeli

Aasta tehnikaüliõpilane 2018 Konrad Ilustrumm (Foto: Kristjan Kõuts)

Eesti Inseneride Liidult Aasta Tehnikaüliõpilase aunimetuse pälvinud Tallinna Tehnikakõrgkooli (TTK) masinaehituse tudeng Konrad Ilustrummi (22) teadlik elu on keerelnud ümber Tudengivormeli, huvi vormelitemaailma ja eriti Vormel-1 vastu sai alguse lapsepõlvest. Kirjutab Mari Kamps.    

„Seda, et mu kandidatuur esitati, ma ei teadnud,“ jutustab ta. „See, et mu tegemisi on koolis tähele pandud, oli väga suur üllatus. On suur au, et mind märgati ja välja valiti!“

„Konrad Ilustrumm on Tallinna Tehnikakõrgkooli masinaehituse õppekava silmapaistev üliõpilane, kes suhtub väga tõsiselt inseneeria valdkonda,“ kinnitab õppekava juht Tavo Kangru. „Konradi puhul on üks parimaid omadusi sihikindlus tegeleda probleemidega kuni lahenduseni. Tema töid iseloomustab korrektsus ja innovaatiline probleemilahendus.“

Konrad lõpetas 2015. aastal hõbemedaliga Kohila Gümnaasiumi. Kooliajal osales ta nii matemaatika-, füüsika- kui keemiaolümpiaadidel. „Tegelikult huvitab mind kõige rohkem füüsika, kõige vähem aga keemia.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt