fbpx

Noored vajavad inspiratsiooni

Kuidas inspireerida noori, kes tahaksid saada ettevõtjaks ja juhiks. Kuidas öelda neile, et kõigist ei peagi saama ettevõtja või tippjuht, vaid ennast saab arendada ja teostada kellegi teise heaks töötades ning tiimitööd tehes? Tallinnas toimunud JA Alumni Euroopa aastakonverentsil „Create“ arutas neil teemadel enam kui 200 noore ettevõtja üle maailma. Liisa Juhkam palus konverentsil esinenud neljal juhil oma kogemusi jagada.

 

Alustavad ettevõtjad ütlevad sageli, et miks keegi ei hoiatanud neid olukordade eest, mis neid ettevõtlusmaailmas ees ootavad? Kes oleks arvanud, et seejuures tuntakse üksildust, oled sa siis noor juht või väikeettevõtja. Samuti võiks keegi noortele vahel meelde tuletada, et pere peab tõesti olema esimesel kohal.

Noored ootavad juhilt avatud kommunikatsiooni, otsustesse kaasamist ning seda, et töötajatevahelised suhted oleks head. Samuti tahavad nad võimalust arendada oma oskusi, katsetada uusi tehnoloogiaid ja muidugi soovivad nad head palka. Milline on aga nende enda siht?

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt