fbpx

Tarkmees naaseb vee-ettevõtete alaliidust praktikasse

Vahur Tarkmees (Foto: Tiit Mõtus)

Eesti Vee-ettevõtete Liidu (EVEL) tegevdirektor Vahur Tarkmees võttis vastu ootamatu pakkumise, kui otsustas kandideerida Kohila Maja tegevjuhiks. Ise nimetab ta novembris teoks saanud töökohavahetust praktikasse naasmiseks. Kirjutab Mari Kamps.

See on OÜ Kohila Maja teine tulemine kaheksa viimast aastat EVEL-i juhtinud Vahuri ellu. Esimene kord oli aastal 2010, mil ta lõpetas Saaremaal Ühtekuuluvusfondi projekti ja pani seal n-ö asju kokku. Tookord võttis temaga ühendust OÜ Kohila Maja juhataja Rein Langeproon ja tundis huvi edasiste plaanide vastu.

„Mõni aeg hiljem helistas ka EVEL-i tollane juhatuse esimees Veiko Kaufmann ja teatas, et alaliit otsib uut tegevdirektorit ning huvitus minu edasistest plaanidest. Mina ütlesin, et ei ole Kohila Maja osas veel mingeid otsuseid teinud, konsultatsioonid alles käivad.“

Vahuril ei olnud EVEL-iga varem mingit pistmist olnud, oli sellest mõnel korral üksnes kuulnud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt