fbpx

Juht kui sotsiaalne arhitekt

“Olen korduvalt Nordic Business Forumil käinud ja sealt peaaegu iga aasta oma strateegiale kindlust juurde saanud,” kirjutab advokaadibüroo Sorainen partner ja Tartu Ülikooli ELi õiguse dotsent Carri Ginter.

Läbivalt käib juhtide kõnest läbi inimeste keskne roll edu saavutamisel. 2013. aastal Jyväskyläs jäi kõige erksamalt meelde Tom Petersi tõstatatud küsimus: „Inimesed on meie kõige väärtuslikum vara. Kas te suudate seda öelda ilma, et inimesed teie ümber naerma purskaks?“

Tõepoolest, kas teie organisatsiooni koosolekutel on inimesed päevakorras eesotsas või liigitub nendega seotu pigem pehmete teemade hulka, millega tegeletakse siis, kui numbritest aega üle jääb? Kas personalijuht on juhatuse koosolekutel kesksel kohal või kutsutakse ta sinna haruharva? Sorainenis oleme kohandanud oma juhtimist selliselt, et partnerite ja juhtivtöötajate koosolekutel on inimesed päevakorras kesksel kohal. Head finantstulemused tulevad headest inimestest, mitte vastupidi.

Juhi ja meeskonna üheks tähtsamaks ülesandeks on võimendada oma liikmete tugevaid külgi ja kompenseerida võimalikke nõrkusi.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt