fbpx

Hea juht vaatab ettevõtet ka omaniku pilgu kaudu

Angelika Tagel

 

Luminor Pensions Estonia ASi juhatuse esinaine Angelika Tagel on panganduses töötanud üle 20 aasta. Teda on innustanud pidev areng ja uudsete ärilahenduste loomine. Hea töö alustalaks peab ta aga eelkõige tugevat perekonda. Küsis Kadri Kütt.

 

Kuidas teie karjäär panganduses algas?

Pangandusse sattusin 1992. aastal isiklikust huvist tingituna. Õppisin Tallinna polütehnilises instituudis majandust ja infotehnoloogiat. Tollel ajal suunati ülikoolidest tööle ja mina läksin tele ning raadio arvutuskeskusesse, kus tegelesin mõnda aega programmeerimisega. See aeg jäi aga lühikeseks, sest ma olen inimeste inimene ja mul oli raske üksinda arvuti taga nokitseda – internetisuhtlus ei olnud siis veel võimalik.

Teadmine, et tuleb teha seda, mis tõesti meeldib ja sobib, on minus varasest noorusest olnud. Ainult nii on võimalik maksimaalselt panustada. Eestis olid sel ajal juba tekkinud börsid,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt