fbpx

Armas jõuluvana, palun aita meil see pühadeaeg üle elada!

Kuidas aidata liidrina oma inimestel ühtse meeskonnana jõuluaeg mööda saata ja selle raames ehk isegi veelgi lähedasemaks saada, annab nõu Katri Delimoge.

Kontori köögilaual ilutseb Kalevi krõbedate piparkookide kuhil, fuajees seisab täiuslikult ehitud kunstkuusk, sekretär riputab seinale töötajatele päkapikusokke, ümisedes vaikselt mõnda jõululikku viisijuppi… Tekitab ikka päris sooja tunde küll!

Samas tekitab tõestatult jõuluperiood inimestes (loe: töötajates) ka väga teistlaadi emotsioone: väsimustunnet, stressi, üksildust ja mõtteid, et „saaks see nuhtlus ometi juba mööda ning üle elatud!”. Ja nii on ka igas meeskonnas: palju inimesi, palju erinevaid tunded. Kuidas peaks liider selles olukorras käituma? Jõuluvana kingikotti on leidnud tee järgmised praktilised, aga eesmärki täitvad ettevõtmised.

 

Aitäh!

Asenda jõulusokkide sisse potsatavad batoonikommikesed hoopis tänukirjakestega. Väike päkapikukiri kolleegile stiilis „Sa oled suurepärane, sest…” annab parima enesetunde ja, mis siin salata, aitab jõulud ka päris nauditavaks muuta.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt