fbpx

Vigadest õpitakse ehk Cleveron liigub ideaalse toote disainimise suunas

 

Cleveroni kodupakiautomaat Ihastes (Foto: Scanpix/PM/Kristjan Teedema)

„Vigu võib teha, neid ei tohi karta,“ arvab Viljandi ettevõtja, Cleveroni asutaja ja suuromanik, Arno Kütt. Temast ei kiirga küll bill-gates´ilikku tarkust või Steve Jobsi energiat, kuid just tema asutatud Cleveron valiti EAS-i ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja auhinnagalal aasta ettevõtteks ja sai ka aasta disaini rakendaja ja uuendaja tiitli. Kirjutab Paavo Kangur.   

Ettevõte valmistab kõrgtehnoloogilisi pakiautomaate, mida müüakse edukalt USA ja Kanada turul. Tänavu sügisel avas Cleveron Viljandis 7500 ruutmeetri suuruse tehase ja arenduskeskuse, mis läks maksma neli miljonit eurot. Ettevõtte käive neljakordistub käesoleval aastal.

Alustati e-mööblikauplusena

Arno Kütt asutas koos partneritega mööblit müüva e-poe On24.ee, soovides pakkuda klientidele mugavat mööbli kättetoimetamise teenust. Turul monopoolses seisus olnud logistikafirma ei viitsinud kaasa mõelda ja nii tuligi ise logistikalahendust välja töötama hakata.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt