fbpx

Emöke Sogenbits: julgen rääkida visioonist, kui ehitusprojektigi veel pole

Screen Shot 2016-08-17 at 15.43.20Hanza Mechanicsi Tartu tehast jõuliselt moderniseeriv Emöke Sogenbits tahab vastavalt selgele visioonile muuta oma inimeste elu, ärgitada neid loomingulisusele ja viia ettevõtte kasuminumbrid seniste töövõtete pea peale pööramisega kasvule. Kirjutab Katre Tatrik.

Head isu! Приятного аппетита!” tervitab temperamentne ja oma kõnes muidu väga palju ingliskeelseid väljendeid ja mugandusi armastav Eesti-Ungari juurtega Emöke Sogenbits Hanza tehases jõululõunale suunduvaid töölisi.

Seda, 40 miljoni eurose käibega tehast ja peenmehhaanika osakonda, juhib ta alates 2015. aasta septembrist.

 

 

 

Hanza Grupi tootmine on Eestis jagunenud viie koha vahel – raskemetalli tootmine Narvas, lehtmetall Arukülas ja Vahil, kaablitehas ühel ning masintöötlus ja lõppkooste teisel pool Puiestee tänavat Tartus. Taaralinna tehase töötajad nimetavad Emöket Emakeseks, kuid väsimatult ringi sähmiv juhataja tunnistab, et praegu on tema perekonnanimeks mõneti ähvardavalt kõlav Transformatsioon.

Kui toimuvad suured muutused,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt