fbpx

Parimad juhtimisteemalised lõputööd

Sel aastal toimus esimest korda juhtimise bakalaureuse- ja magistritööde konkurss. Invicta juhtimistreenerid koostöös ajakirjaga Director valisid välja võitjad nii bakalaureuse- kui ka magistritaseme töödest. Parimaks bakatööks valiti Janne Rauni (TTÜ Eesti mereakadeemia) „Erinevate generatsioonide ootused juhile Saaremaa teenindusettevõtetes“. Parima juhtimisteemalise magistritöö kirjutas Kadri Arula (Tartu ülikool) teemal „Kaugtöö kasutamise laiendamise võimalused Eesti infotehnoloogia ettevõtetes“. Siin on toodud kõige olulisem mõlemast tööst.

 

Põlvkondade ootused juhile on väga erinevad

Seda, et juhid ei täida nende ootusi piisaval määral, arvavad kõik generatsioonid, aga kõige suuremad erinevused on vanema ja Z-generatsiooni ootustes, selgus Saaremaa teenindusettevõtteid uurinud Janne Rauni bakalaureusetöös.

Üha enam kajastust ja aktuaalsust kogunud teema – generatsioonide samaaegne tööturul olek – on muutnud organisatsioonide jaoks töötajate leidmise ja tööl hoidmise keerulisemaks, märgib Raun. Tööga rahulolematus on kerge tulema, kui juhid ei tunnista põlvkondade erinevusi ja ei arvesta nendega töökohal.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt