fbpx

Kas sul käib roosa elevant tööl kaasas?

Kuigi loovus on eduka liidri üks asendamatuid omadusi, võib sellest saada nii tema enda, meeskonna kui ka kogu ettevõtte jaoks tõeline pidur. Miks? Teemat arendab Katri Delimoge.

„Ja nüüd, kui läheneb ettevõtte viienda tegevusaasta juubel, tahan ma midagi tõeliselt võimast,” jutustab tegevjuht õhinal, vehkivate kätega justkui fantaasiapilte maalides. „Peatänav tuleb ehtida soojades kuldsetes toonides õhupallidega, rulluiskudel ettekandjad serveerivad kullapuruga ääristatud pokaalidest Moët, atmosfääri loob taustaks kuldses ülikonnas Elton John ja kontori ukse ees seisab India elevant. Laske ta veel ka kuldse spreiga üle, et kõik meie kuldse viiendaga ikka täielikult haakuks! Teeme ära, eks?!”

Jah, muidugi – kui vaid kullakarva õhupallidega ei tahetaks ehtida vanalinna peatänavat ja muinsuskaitse alla kuuluvaid hooneid; munakividel rulluisutamine šampuseklaasidega tundub lihtsalt eluohtlikuna, ja Elton John põhimõtteliselt EI LAULA tausta (isegi mitte kuldses ülikonnas ja mitme miljoni eest!). Pealegi Tallinna loomaaias vist ei olegi India elevanti,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt