fbpx

Instagrami võim

Instagramil on 2018. aasta seisuga maailmas üle 400 miljoni kasutaja ja ligi 300 000 kasutajat Eestis. Ilma suurema kärata on Instagramist saanud Facebooki järel väga populaarne sotsiaalmeediakanal, kus inimesed jagavad vabatahtlikult oma igapäevatoimetustest pilte ja videoid, et teised saaksid seda infot kommenteerida ja laikida. Loomulikult on sellest kinni haaranud ka paljud turundajad, et paremini klientideni jõuda ning müüginumbreid suurendada. Lähemalt räägib ettevõtte Double Your Time üks asutaja Katre Kärner.

 

Väga palju on inimesi, kes jätkuvalt arvavad, et sotsiaalmeedia on üks tilulilu ja õige ettevõtlus ning äri käib ikkagi muid kanaleid pidi. Jah, kindlasti on mõistlik selleks kasutada mitmeid kanaleid, aga kindlasti ei tohiks sotsiaalmeediat alahinnata.

 

Miks Instagram?

Instagram on loodud telefoni ja tahvli äpiks, mis tähendab, et kui inimene Instagrami oma telefonis avab, siis on ta selle sisule keskendunud.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt