fbpx

Astu üheks päevaks raamist välja – personalijuhtide vahetus

Kui personalijuht ütleb tegevjuhile, et vahetab päevaks töö ametikaaslasega teisest firmast, siis võib see algul tunduda hullumeelse ideena. Juht võib ehmuda mõttest, et üheks päevaks tuleb ettevõttesse personalijuhina tööle võõras inimene. Lähemalt räägivad Krista Palder ja Katerina Muhel.

 

Eelmisel aastal esitas PARE (Eesti Personalijuhtimise Ühing) oma 25 aasta juubelil liikmetele just sellise väljakutse: „Personalitöötajad, vahetame oma töö üheks päevaks ametikaaslasega!“ Asjast võtsidki osa paljude firmade personalijuhid. Selle päeva jooksul oli personalijuhtidel ainulaadne võimalus näha teise organisatsiooni köögipoolt ja tutvuda sealsete lahenduste ja parimate meetodite ning kogemustega. Projekti eesmärgiks oli tuua personalitööle ja -valdkonnale tähelepanu ja väärtustada selle rolli nii ettevõtte sees kui ka väljaspool.

Kuidas suhtusid juhid ja kaastöötajad sellesse, kui kuulsid, et nende personalitöötaja läheb päevaks teise ettevõttesse tööle? Räägivad Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse esimees Erik Roose ja saatejuht Urmas Vaino.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt