fbpx

Kivitootmine Silikaadis: arendus ja innovatsioon käsikäes

Liiva kaevandamine karjäärides (Foto: Silikaat)

Enam kui saja-aastase ajalooga Silikaadil, mis on Eesti ainus silikaattoodete valmistaja, ideid jagub. Põhjalikult läbimõeldud tootearenduse värskeimaks näiteks on helikindel sise- ja välisseinaplokk. Kirjutab Gerli Ramler.

Kuigi ajad on muutunud ning meie linnapildis näib, et hoonete fassaadidel eelistatakse materjalidena klaasi ja betooni, on Silikaadi areng endiselt hoogne ning turule tuuakse pidevalt uusi innovatiivseid tooteid. Põhjus selles, et hoonete siseseinte ja kuni kahekorruseliste majade ehitamisel kasutatakse endiselt ehitusplokki ja nõudmised selle kvaliteedile kasvavad iga aastaga.

„Ettevõtte areng sõltub mitmest aspektist: ühest küljest peab olema ettevõttel endal ideid ja soovi klientidele vastu tulla ning teisalt on oluline omanikeringi visioon. Kuigi võib tunduda, et ehitusmaastik on traditsiooniline ja paigas, see tähendab, et liiv ja kivi oma struktuuri ei muuda, on meie klientide soovid ja vajadused siiski muutuvad. See, mis sobis eile, ei pruugi enam täna sobida.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt