fbpx

Juhtimiskoolituste poolt ja vastu

Juulikuises Directoris kirjutas Veigo Kell kolumnis „Koolitused, konsultandid ja umbluu“ üsna skeptiliselt juhtimiskoolitustest, pidades märkimisväärset osa igasugustest juhtimiskoolitustest ja konsultantide palkamisest lihtsalt raha tuulde külvamiseks. Director küsis mitmelt tippjuhilt ja koolitajalt arvamust juhtimiskoolituste ja konsultatsioonide vajalikkuse ja kasulikkuse kohta.

 

Coop Panga juhatuse esimehe Margus Rinki sõnul on kõigil meil oma juhtimiskäekiri, mis pärineb kusagilt. „Minu juhtimiskäekirja disainis varases nooruses mu ema (kes oli juht). Seejärel ülikool. Edasi juba juhtimispraktika ehk reaalne elu ja paralleelselt ka juhtimiskoolitused. Ja muidugi teised juhid, kolleegid, sõbrad, lähedased, kelle tegevust jälgid ja millest midagi võtad. Ühesõnaga – kõik need mosaiigikillud on teinud minust sellise juhi, nagu ma täna olen. Ehk mina ei lase juhtimiskoolitusi põhja, sest need on minu juhtimiskäekirja raudselt mõjutanud.“

 

Nefab Eesti ASi juht ja coach Erkki Susi jagab koolitamise teema kolmeks: kes teeb;

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt