fbpx

Töötamine „võitle või põgene” ajastul

Kas stressivaba töö on üldse võimalik või kas töö Eesti startup’ides on ainult üks suur õhin? Neist ja teistest tööstressiga seotud teemadest räägib Urmas Kamdron. Sõna saavad nii oma ala eksperdid kui ka tippjuhid.

Istusin ühel ilusal suvepäeval aastaid tagasi koosolekul, kus teemaks oli täitmata tootmisplaan. Olin emotsionaalne ja ärritusin, sest asjad ei sujunud ja mina pidin klientidele puudujäägi kohta vastuseid andma. Mõtlesin kunagi kuuldud lause peale, et ettevõttes saab töötada kas seda armastades, muutes või sealt lahkudes. Mina lahkusin, sest muuta ma seda ei suutnud.

Oleme emotsionaalsed olendid ja emotsioonid on osa meie igapäevast. Rõõm, üllatus, kurbus, viha, hirm, vastikus – tunneme neid emotsioone ja siis kas varjame või väljendame neid. Liigne emotsionaalsus tööl on pigem märk nõrkusest, ebaprofessionaalsusest ja närvilisusest, aga meie tahame ju olla tasakaalukad. Nii elame emotsioonid enda sisse ja karjume sisemiselt. Kui lisada siia veel kõrged ootused enda suhtes,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt