fbpx

Ensto Ensek liigub Tööstus 4.0 väljakutsete tuules

Ostutellimuse vormistamine Kanban süsteemiga (Foto: Ene Ritso)

Neljanda tööstusrevolutsiooni Tööstus 4.0 all ei peeta silmas üksnes robotite kasutuselevõttu, vaid kogu ettevõtte ja selle strateegia muutmist, logistikat, infovahetust. Ensto Ensek AS Keila tehase juhi Kaarel Suuki kinnitusel on strateegia keskmes nutika linna kontseptsioon, ettevõte liigub uuenduste teel kindlate sammudega. Kirjutab Kadri Kütt.

Ensto Ensek on juba varasemalt olnud LEAN filosoofia toetaja ja selle tööriistade rakendaja. Ettevõttes panustatakse järjest enam vahendite digiteerimisse ja digitaliseerimisse. Üks ei välista teist ja standardiseeritud protsessid on need, mis võimaldavad Tööstus 4.0 lahendusi kiiremini kasutusele võtta ning samal ajal uusi võimalusi leida.

„Meie strateegia keskmes on nutika linna kontseptsioon – selge ootus targemate toodete ja teenuste järele. Kuna oleme pika ajalooga tootmisele spetsialiseerunud ettevõte, on teenuste arendamine ja sellega seotud võimaluste leidmine meie jaoks uus. Paradigma muutmine võtab aega ja töö selle kallal käib,” räägib Suuk.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt