fbpx

Mis on sinu superpower? Mina olen emme-liider!

„Ja millega sa vabal ajal tegeled? Räägi endast!” julgustab personalijuhi mesimagus hääl. Selge pilt, kuhu meie arutelu triivib. Let’s go! „Mulle meeldib sporti teha, reisida, lugeda ja ka ise kirjutada, perega teatris käia…” – „Oi kui vahva!” kilkab personalijuht vastu. „Ja mida viimati perega vaatamas käisite?” Armas intervjueerija, nüüd jõuamegi oma jutuga sinna punkti, kuhu viimased umbes veerand tundi oleme kursipulka edasi-tagasi lükates järjekindlalt triivinud! „Nukuteatris x näidendit vaatamas – imetore oli kusjuures!” Selle hetkeni veel ülipositiivsena mõjunud värbaja näolt käib üle nähtav hall vari: need haiguspäevad lastega, eelisõigus puhkuspäevade soovide esitamisel, töölt lahkumine kõiksuguste lasteaiapidude tarvis… Ja mina naeratan laialt tema mõtteid lugedes ning tunnen sügavalt uhkust – emme-liidriks olemine on päriselt ka superpower! Emme-liidritest kirjutab Katri Delimoge.

 

„Sul on ainult üks laps, või?!“

Tõsilugu,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt