fbpx

TTÜ ja Tallinna 21. Kool hakkavad ühiselt insenere koolitama

Digiallkirja annab Tallinna 21. Kooli direktor Meelis Kond, kõrval seisab TTÜ inseneriteaduskonna dekaan Arvo Oorn (Foto: Edmond Mäll / TTÜ)

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) ja Tallinna 21. Kooli äsja sõlmitud koostööleppe eesmärk on loodus-, täppisteaduste ja tehnoloogiaspetsialistide ettevalmistamine ning seda eelkõige Eesti majanduse eduka ja konkurentsivõimelise arengu huvides.

Inseneriteaduskonna õppeprodekaan Fjodor Sergejev rääkis, et teaduskonnas on 31 õppekava, mida saab noortele erinevatel tasemetel pakkuda. Programmide taga on aga inimesed. „Juba paar aastat on meil toimetamas institutsioon nagu programmijuhid. Lähtudes teadusfilosoof Karl Popperi ütlusest, et institutsioonid on kindlused, mis peavad olema hästi kavandatud ja õigesti mehitatud, nad pole lollikindlad, siis meie puhul võib öelda, et oleme ligi kahe aastaga liikunud õiges suunas. Oleme programmijuhtide institutsiooni hästi kavandanud ja õigesti mehitanud, sest nagu oli näha Nutika inseneri päeva korraldamisel, pakuti seal huvitavaid töötubasid.“

Sergejevi kinnitusel on tore, et Tallinna 21.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt