fbpx

BRICO 2018: varasemast kõrgem tase ja rohkem eksootikat

Grazi Tehnoloogiaülikooli tudengite sild pälvis esikoha (Foto: Team BRICO)

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) tudengite korraldatud terassildade projekteerimise ja ehitamise võistlusel BRICO 2018 võidutsesid austerlased. Teise koha saavutas Kaunase Tehnoloogiaülikooli esindus ja kolmanda Golden Team (Białystoki Tehnoloogiaülikool). Kirjutab Mari Kamps.

Kolmandale rahvusvahelisele sillavõistlusele kvalifitseerus 13 meeskonda, silla ehitas valmis ja pääses seega võistlusele seitse tiimi. Eemalejäänute seas oli kahjuks ka TTÜ meeskond. Õnneks päris eestlasteta mõõduvõtt siiski ei kulgenud, kuna Leedu tiimi juhtis Tallinna Tehnikakõrgkooli mullu lõpetanud ja praegu Kaunases õppiv Stewen Naano.

„Üldjoontes läks kõik planeeritult, ajaga me ummikusse ei jooksnud, kultuuriprogramm oli võib-olla liiga tihe: tahtsime neile lihtsalt liiga palju asju näidata,“ nentis projektijuht Karl Sachris.

Tänavu osalesid Steel Man (Łódźi Tehnikaülikool, Poola), KTUBulls (Kaunase Tehnoloogiaülikool, Leedu), Golden Team (Białystoki Tehnoloogiaülikool, Poola), Steel Panthers (Grazi Tehnoloogiaülikool, Austria), The Civil Society (Lääne-Austraalia Ülikool,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt