fbpx

Enesekindlaks ja tulemuslikuks juhiks coaching’u abil

Coaching’uga on rohkem või vähem kokku puutunud suur osa Eesti juhte, aga üle poole neist pole seda meetodit veel kasutanud. Directori vestlusringis rääkisid sel teemal juhtide coach’id Kadri Arula (Invicta), Erkki Susi (Nefab Eesti AS), Eike Tõnismäe (Intelligentne Grupp OÜ) ja Riina Varts (Warts koolitus ja konsultatsioonid OÜ). Küsis Erik Samel.

 

Kuidas mõõta coaching’u tulemuslikkust?

Eike Tõnismäe (ET): Esimene asi on sära coachee silmis. Teiseks, kuna coaching on protsess, siis on sellega seotud teatud sammud ja ma ju tegelikult näen, mida inimene on teinud ning mida ta on iseendast üles leidnud. Sessioonide vahel käivad protsessid edasi ja siis tulevad tihti veel uued avastused, mida coaching’u sessioonil võib-olla ei puudutatud.

Kadri Arula (KA): Kui coach’i juures käis näiteks keskastmejuht,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt