fbpx

Kanaarilind kontoris

Lauri Tabur

Reede õhtu, kell hakkas kuus saama. Käisin kolleeg Martinit õnnitlemas ja jõudsin tagasi oma töölaua taha. Suure kollektiivi tõttu oli peaaegu igareedene õnnitlusring juba traditsiooniks saanud. Olen nõus nendega, kes väidavad, et juhi kvaliteedi määravad oma inimeste jaoks ära lõppkokkuvõttes pisiasjad. Ka inimeste isiklike tähtsate päevade märkamine on üks sellistest. Tähelepanu võib ju päris palju aega võtta, aga mu senise kogemuse järgi toob see rohkelt tagasi seda positiivset emotsiooni, mis häid meeskondi töös hoiab. Seepärast võtsin ka sellel korral aega, et meeskonnaliikme juubelil kohal olla ja teda hea sõnaga ära märkida.

Martin on protsessijuht, kes on algatanud meie organisatsioonis mitmeid uuendusi ning neid ka edukalt läbi viinud. Teda hinnati majas ja tegelikult laiemaltki ning kutsuti tihti ka välismaale kogemusi jagama. Mina hindasin Martinit veel tema eluterve huumori ja julge kriitikameele pärast. Nii mõnigi kord osutus just tema kriitiline tähelepanujuhtimine kaalukeeleks, miks juhtkonna muidu üksmeelne peanoogutus sai juba eos blokeeritud ja mistõttu nii mõnigi probleem tekkimata jäi.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt