BRICO 2018: meeskondi tuleb Austriast Austraaliani

BRICO 2018 toimub 14.-18. mail (Foto: Edmond Mäll / TTÜ)

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) tudengite korraldatav terassildade projekteerimise ja valmistamise võistlus BRICO (BRIdge COmpetition) meelitab tänavu Eestisse üliõpilasi kuuest riigist. Järjekorras kolmas rahvusvaheline sillavõistlus toimub 14.-18. mail.

Korraldusmeeskonna liige Karl Sachris ütles, et tänavu osaleb 13 võistkonda. „Lisaks Eestile on esindatud Poola, Rootsi, Austria, Horvaatia ja Leedu. Kõige kaugem võistkond tuleb seekord Austraaliast,“ loetles ta.

„Poolast tuleb koguni neli võistkonda, samuti Horvaatiast,“ lisas korraldustiimi liige Adeele Vesingi. Ülejäänud riikidest on võistlemas vaid üks võistkond, mis sarnaselt eelmiste aastatega on neljaliikmelised.

Eestist ainult üks meeskond

Eestit esindab seekord üksnes TTÜ meeskond. Eelmisel aastal oli üliedukas teise koha võitnud Tallinna Tehnikakõrgkooli meeskond TTK Masinaehitus, kuid selle kõik liikmed lõpetasid mullu kooli. Uut meeskonda kool seekord kahjuks kokku ei pannud.

Küll aga osaleb tänavusel sillavõistlusel TTK võistkonna mullune kapten Stewen Naano,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt