fbpx

Kuidas leida talente ja nad enda juurde meelitada?

Kord küsis üks Vene korvpallitreener USA kolleegi käest, kuidas ta suudab treenida mängijaid nii, et nad pealt korvi paneks. Too vastas, et ega ta ei treenigi neid eraldi seda tegema, vaid võtab lihtsalt need, kes seda juba oskavad. Edukas ettevõttes on samamoodi. Tuleb leida need, kes on talendid, selle asemel et kõiki iga hinna eest treenima hakata. Lähemalt räägivad turundusspetsialist Kaido Einama ja Uptime’i tehnoloogiajuht Raimo Seero.

 

Kas tunneksid vajaliku talendi ära? Kes on sinu jaoks talent? Mis annet sa üldse taga ajad? Eks erandeid on alati, kuid ei tasu loota, et andekas inimene on kohe mitmel alal andekas. Geniaalne programmeerija pole pahatihti just kõige tugevam kommunikatsioonis või prioriteetide halduses. Aga see ei tee teda vähem andekaks programmeerijaks. Seega, kui tahad talenti programmeerimises, ära otsi inimest, kes programmeerib geniaalselt hästi ja on samas hea kliendiga suhtleja. Muidugi on oma inimeste oskuste arendamine endiselt väga oluline,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt