fbpx

Juht kui lavastaja

Margus Rink

Margus Rink peab ennast juhiks, kes teeb nii, et asjad hakkaksid juhtuma. Ta näeb ennast kui lavastajat, kelle roll on lavastada etendus, mis müüks väga hästi. Praegu lavastab ta ettevõtmist nimega „Coop Pank“, mille strateegia annab huvitava võimaluse ennast teostada. Küsitles Erik Samel.

 

Kuidas sündis Coop Pank?

Coopi juhtidel Jaanus Vihandil ja Priit Põldojal oli idee ja kuna Põldoja oli mu endine ülemus Hansapangas, siis ta kutsus mind ühel 2016. aasta aprillikuu päeval lõunat sööma. Olin esialgu hästi põnevil, et väga huvitav, mis nüüd tuleb, ja kui kuulsin, et pank, siis mõtlesin küll, et issand, see on ju nagu loetud lehekülg. Ma ju olin juba 12 aastat Hansapangas töötanud ja just sel ajal, kui panganduses kogu aeg midagi juhtus. Suutsin aga umbes kahe minutiga aru saada, et me ei hakka tegema uut Swedbanki või SEB Panka,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt