fbpx

Sundvalikust sai võimalus

Ettevõtluses viib sihini ikka usk endasse ja sellesse, mida teed, ning arukad juhtimisotsused. Seda kinnitavad nii piimakriiside kiuste edukaks juustumeistriks saanud Andre Farm kui ka nutikalt turuolukorrale reageerinud marmelaaditootja Minna Sahver. Teemat arendab Kadri Kütt.

 

Andre Farmi perenaine Erika Pääbus räägib 20-aastase ajalooga firmast õhinaga, tuues esile just selle peategelasi, lehmi. „Kuni 2012. aasta lõpuni oli neid 90, nüüd on katuse all ligi 400. Kolmandikul karjast panen nime ja näo kokku. Meie eesmärk on tagada nende heaolu ja tehtud töö õiglase tasu eest maha müüa. Tulu läheb neile tagasi hoone, tehnika ja sööda kaudu.”

 

Eelarvamuste kiuste

Seni piima tootmisele keskendunud Andre Farmi jaoks tuli otsus tegevussuunda muuta pärast teist piimakriisi 2013. aastal. „Mõtlesime, et kas saab ilma, et peaks lauta minema ja ütlema mummukesele,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt