fbpx

Rusikareeglid: kuidas aega säästa

Kristjan Otsmann

Kas sul juhtub sageli, et vaatad õhtul päevale tagasi ja mõtled, et sai küll palju rabeletud, aga tehtud ei saanud suurt midagi? Tänapäevase juhtimisteooria üks alusepanijaid Peter Drucker on öelnud, et aeg on kõige haruldasem vara ning seda tuleb oskuspäraselt ka planeerida. Aega ei saa kuidagi juurde, nii et naudi iga hetke ja kanna hoolt, et sinu elu jätaks kasuliku jälje. Nõu annab Kristjan Otsmann (aja- ja projektijuhtimise koolitaja ning arengutoetaja).

Iga inimese jaoks on ajajuhtimise töövõtete pagas erinev, ent mõned põhimõtted on universaalsed ning sobivad suuremale osale meist. Tulemuslikkuse võtmeks on selge sihi seadmine, ümbritseva keskkonna ja selle asukatega arvestamine ning keskendunud sihikindel tegutsemine. Kui arvestada nende kolme asjaga, suudame olulisi asju valmis saada kiiremini, optimaalsemalt ja tulemuslikumalt.

Do’s

Siht paika

Inimesi on kolme tõugu: ühe jaoks on oluline eesmärk,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellijana on Sul ligipääs kõikidele Directori ning Inseneeria veebiartiklitele ja arhiivile.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt