fbpx

Rahva Raamat = Eesti Amazon

Rahva Raamatu Viru kauplus

Mis oleks, kui ei peakski enam kaugelt Amazonist ingliskeelseid raamatuid tellima? Mis oleks, kui seda saaks teha palju kiiremini, paremini ja odavamalt? Rahva Raamat mõtles selle peale ja tuli välja vägeva uue teenusega, mis paneb kõikide lugemissõprade silmad särama. Alates maikuust saab veebist tellitud ingliskeelsed raamatud lähimast pakiautomaadist kätte kuni kolme tööpäevaga, lisaks suurenes raamatuketi ingliskeelsete raamatute valik sadade tuhandeteni! Sellest, kuidas Rahva Raamat Eesti tellijate jaoks Amazonist pika sammu võrra ette astus, Tuuli Elstrok räägibki.

Kuidas siis nii? „Tegelikult oleme ingliskeelset kirjandust müünud juba väga kaua: senine valik ulatus 120 000 raamatuni, mida pole üldse vähe,“ ütleb Rahva Raamatu arendusjuht Toomas Aasmäe. „Aga statistikat jälgides nägime, et noored armastavad aina rohkem ja rohkem inglise keeles lugeda ja oma roll on kindlasti ka meedia mõjutustel ja tehnika arengul.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt