fbpx

Head nägemist, rutiinne töö!

Üha enam rutiinset tööd jääb robotitele (Foto: Dreamstime.com)

Kes meist ei unistaks sellest, et igapäevased rutiinsed tegevused teeks meie eest ära keegi teine. Või teeks seda hoopis robot. Töö automatiseerimine ei ole enam kindlasti vaid tootmisvaldkonna pärusmaa ning üha enam kasutatakse seda ka ettevõtte kontori poolel. Kerttu Kongas rääkis rutiinse töö automatiseerimise kasust Knowiti meeskonna liikmete Juhan-Madis Puki ja Andres Aavikuga.

Kui võtta teemaks töö automatiseerimine, siis tekib paljudel kohe hirm, et nende töö kaob kuhugi robotite nobedate näppude vahele ära. Knowiti tegevjuht Andres Aavik kummutab selle aga kiirelt. „Exceli tulekuga oleks pidanud sel juhul sajad tuhanded inimesed töötuks jääma – nii see tegelikult ju polnud. Automatiseerimine annab pigem juurde väärtuslikku aega, et tegeleda põnevamate töödega ja suunata tähelepanu hoopis inimestele.“

Knowiti müügi- ja kliendisuhete juht Juhan-Madis Pukk lisab,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt