fbpx

TTÜ neljaliikmeline tiim jõudis Euroopa insenerivõistluse finaali

TTÜ tiim (vasakult) Mihkel Tomson, Pearu Jakob Ojamäe ja Matti Luik ning esiplaanil Tõnis Alvet.

Insenerivõistlusel EBEC Tallinn võidutsenud Tallinna Tehnikaülikooli tiim oli edukas ka regionaalses voorus EBEC Baltic 2017 Jekaterinburgis, jõudes seega EBEC-i rahvusvahelisse finaali Tšehhis.

Tallinna Tehnikaülikooli meeskond, kuhu kuuluvad Pearu Jakob Ojamäe, Tõnis Alvet, Mihkel Tomson ning Matti Luik, koosneb nii ehitus- kui mehaanikatudengitest. Ajavahemikul 31. juulist 8. augustini ootab neid Brnos ees suur finaal, kus tuleb rinda pista Euroopa parimate inseneritudengitega Euroopa parima inseneri tiitli nimel.

Kohalik voor ehk EBEC Tallinn toimus eelmise aasta lõpus. „Kui saime teada, et pääsesime EBEC-i regionaalsesse vooru, olime tehtuga ülimalt rahul ja õnnelikud,“ rääkis Ojamäe. „Ülesande teostamise käigus enesekindlus ja usk sellesse, et võime võistluse võita, kasvas nii märgatavalt, et vähemaga ei oleks rahule jäänud.“

Ka Alveti kinnitusel oli neil väga hea meel.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt