fbpx

Teerajaja Tesla: isegi kui läheb nässu, on see ikka maailmale kasulik

Tesla Model 3 (Foto: Alexis Georgeson / Tesla Motors)

Olgu kohe alguses öeldud, et Tesla ei tekita selle loo autorites tuliseid tundeid. Oleme vaatlejad, kes huviga mängu jälgivad: kuidas Elon Musk seekord oma suurtest lubadustest, ujutada maailm üle odava „rahva-elektriautoga” Model 3, välja rabeleb? Kuidas ka ei läheks, võidukas on ta igal juhul, kirjutavad accelerista.com ajakirjanikud Kadi Rünkla ja Ylle Tampere.

Tesla läheb ajalukku kui elektriautode kolmanda epohhi looja ning innovaatiliste tehnoloogiate pioneer. Tänu Teslale saavad teised tootjad turule tulla oma pärisautodega ning loodetavasti suudab inimkond tulevikus vajamineva elektri toota taastuvallikatest.

Automarkide väärtustabelis troonib Tesla esiviisikus, kord kõrgemal, kord samm madalamal. Millel see jõuline positsioon õieti põhineb? Samal ajal, kui aktsiahind ja käibenumbrid sirgelt tõusevad, kahjum ei vähene. Model X tootmine pole tänaseni plaanikohaselt käima läinud, aga juuli algusest huugavad juba Model 3 liinid – Musk on lubanud,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt