fbpx

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool arendab maailmatasemel simulatsioonikeskust

Näide Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli modernsest sisseseadest.

Kui viis aastat tagasi harjutasid Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli lõpetanud õed ja ämmaemandad sünnitusabi andmist video ja mängunukkude peal, siis kõrgkooli tänane simulatsioonikeskus annab silmad ette paljude teiste tervishoiu- ja meditsiinivaldkonna koolide praktilisele õppele, kirjutab Inseneeria kaasautor Gerli Ramler.

Elusuuruses liikumis- ja hääleanduritega varustatud nukud, erinevaid keskkondi võimaldav elustamissaal ja kiirabisimulatsioon annavad tulevastele õdedele, ämmaemandatele ja erakorralise meditsiini tehnikutele hea ettevalmistuse eelseisvaks tööks.

„Tänasest õe õppekava 210 punktist moodustab 90 praktika ning selle napi aja jooksul peavad õed saama väljaõppe, kuidas patsiente neid ja ennast ohustamata turvaliselt ning õigesti aidata. Mõned aastad tagasi otsustasime luua simulatsioonikeskuse, et meie üliõpilased saaksid praktikaks maailmatasemel ettevalmistuse ja harjutada kutsealale vajalikke oskusi ohutus keskkonnas.

Konsulteerisime oma ala parimate gurudega Ameerikast, Araabia Ühendemiraatidest ja Soomest ning täna võime kinnitada, et investeering on läinud õigesse kohta: saame pidevalt positiivset tagasisidet nii õpilastelt,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt