fbpx

Projekt Superheroes: pead tõstavad noored kangelased

Superkangelased vasakult: Triin Vaino, Tiina Kärsna (mentor), Alexandra Mägi, Silvaliis Karu, Anastasia Beljajeva (kõige ees), Eva K. Ponomarjov, Lisl Harriet Mikko ja Katarina Raud

Ettevõttemaastikul võtavad hoogu tulevased superkangelased, kes kuuluvad z-generatsiooni hulka. Keegi ei sea kahtluse alla, et koostöö eri vanusest inimeste vahel on vajalik. Ettevõtteid silmas pidades on see ka kasumlik. Aga kuidas vastastikuse mõistmiseni ja sujuva suhtlemiseni jõuda? Projekti Superheroes vedaja Eva K. Ponomarjoviga rääkis juttu Kristel Ainsalu.

Y-generatsiooni kuuluv Eva K. Ponomarjov võttis ette suure asja ja lõi reaalse silla meie tuleviku ehk Z-generatsiooni 13–16-aastaste tüdrukutega. Põhjus lihtne. Selles vanuses neiud teevad juba esimesi otsuseid, mis võivad mõjutada nende edasist elu. Mõte hakkas idanema 2016. aasta alguses ja juba sama aasta sügisel nägi ilmavalgust projekt Superheroes. Eval kasvab endalgi kodus teismeline tütar. „13–16 on hea vanus. Noored on just siis kõige kangelaslikumas faasis – nende jaoks on kõik võimalik!” räägib Eva.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt