fbpx

No aga motiveeri mind siis kuidagi!

Tuleb tuttav ette? Kas sa oled ise ka midagi sellist kellelegi öelnud või on sinu poole sellise palvega või nõudmisega pöördutud? Tunnistan ausalt, et olen elu jooksul mõlemal pool lauda istunud, ja no küll oleks vahva, kui keegi teine motivatsioonikriisi ajal meis seda nuppu vajutaks. Aga teeme kohe ühe asja selgeks: motivatsiooninuppu saame me vajutada ainult ise ja kuidagimoodi ei ole kaugeltki piisav, et seda täiskäigul käivitada. On vaja midagi, mis oleks meile oluline! Motivatsioonist räägib lähemalt Katri Delimoge.

Porgandid, šokolaad ja muu maitsev kraam

Motivatsiooni kontekstis räägitakse küll porganditest, küll šokolaadist. Tõsi, esimene on tubli vitamiinipomm ning teine dopamiini tekitaja ning mõlemad tekitavad kehas energiat ja käivitavad rõõmuhormoone, aga olen otsustanud, et porgandid jäägu peenrasse ning šokolaad poeletile. Ühesõnaga, motivatsioonist täiesti kalorivabalt, aga oi-oi kui maitsvalt. Asume aga maiustama!

Netiavarustes on motivatsiooni kohta umbes 382 000 000 viidet ja sel teemal on avaldatud enam kui miljon raamatut.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt