fbpx

Inimesed on (väga) olulised

Sattusin selle suve alguses rappa. Ain Mihkelson Kasvu Laborist kutsus mind väikse pundiga Raplamaale visioonirännakule. See on indiaanirahva traditsiooniline viis oma kogukonna elu paremaks muuta. See tähendab, et nad irdusid mõneks päevaks kogukonnast, et minna loodusesse ja sealt omakorda elu edasiviivate lahendustega tagasi tulla. Rabas ringi rännates (kolm päeva ilma nutitelefonita!) ja mõtteid mõlgutades kerkis esile ikka ja jälle see teema, et inimesed on ikka jube olulised. See, kuidas sa end tunned ja end näed, mõjutab teisi su ümber ja suures plaanis ka ettevõtte edukust, mille tiimi sa kuulud. Rääkimata isiklikest suhetest. Enda eest peab hoolitsema. Ja teistega peab arvestama.

Sir Richard Branson (kes, muuseas, esineb juba sel sügisel Helsingis Nordic Business Forumil) on öelnud: „Kui hoolitsed oma töötajate eest, siis hoolitsevad nemad su klientide eest.“ Igapäevaste toimetamiste ja kiire elutempo juures kipub see tähtis pisiasi pahatihti ununema.

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt