fbpx

Allan Remmelkoor: 20 aastaga juhiks kasvamise lugu

Me ei tohi ehitada tuima ja keskpärast kasti. Me peame looma midagi ägedat, mida pole siin veel nähtud. Midagi nii kihvti, et tõstame lati uuele kõrgusele, mida on teistel raske ületada. Juba 1997. aastast on kaubanduskeskuste rajajat Allan Remmelkoort innustanud see Pro Kapitalist kaasa saadud mõtteviis. Ja just nende põhimõtete järgi kerkib nüüd kogu Balti regioonis ainulaadne kaubandus- ja meelelahutuskeskus T1 Mall of Tallinn. Kahe verstaposti vahel on aga üks põnev juhiks kasvamise lugu, mille panid kirja Helin Vaher ja Rasmus Kagge.

Remmelkoore silmad põlevad ja iga tema puhta diktsiooniga välja öeldud sõna ei jäta kahtlust: ta ei pea kavalat müügikõnet, vaid räägib otse südamest. Nii nagu 20. aprilli õhtul, kui ta pidas T1 Mall of Tallinna avaüritusel ainsa kõne, milles ta ei hakanudki mõneti üllatuslikult koostööpartnerite ees üles lugema Peterburi tee algusesse kerkiva Tallinna uue sõlmpunkti pärleid,

Edasi lugemiseks:

Ajakirja Director tellija saab lugemise võimaluse kõikidele veebiartiklitele- ja arhiivile ning paberkandjal ajakirja koju eelisjärjekorras. Lisaks leiad Directori kaante vahelt ka ajakirja Inseneeria.

Kommentaarid on suletud

Jäta kommentaar

Antud lehekülg kasutab küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust. Lehe sirvimise jätkamisel nõustud meie küpsiste kasutamise tingimustega. Sain aru Loe lähemalt